top of page
GBS TEC - Fotograaf AR Radings Capture Life - DSC06323- WEB .jpg

Zij-instromen

Zij-instromen bij GBS TEC

Ben jij inmiddels wat ouder, maar ben je geïnteresseerd geraakt in de techniek? Dan is de kans groot dat GBS TEC bij jou past. Via een omscholingstraject krijg je de mogelijkheid om te werken en leren, terwijl je een volwaardig salaris verdient. Tijdens je opleiding werk je 28 uur per week aan de praktijk en krijg je 12 uur les. ​

Waarom zij-instromen bij GBS TEC?

  • GBS TEC betaalt je studiekosten

  • Je ontvangt een salaris tot € 1.701,- per maand, afhankelijk van je leeftijd

  • Intensieve begeleiding door ervaren praktijkbegeleiders

  • 100% garantie op een leuke baan in de techniek bij je diploma

  • Samenwerken met collega's én met klasgenoten

  • Met het oriëntatietraject weet je zeker dat je de juiste keuze maakt

De opleidingen

Bekijk hier de opleidingen die je bij GBS TEC kunt volgen.

Veelgestelde vragen over zij-instromen bij GBS TEC

Wanneer kan ik zij-instromen bij GBS TEC?

De eerste stap is om langs te komen voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij naar jouw wensen, je motivatie, en of jij en GBS bij elkaar passen. Zowel GBS als jij erbij gebaat als jij de juiste studiekeuze maakt, dus daarom krijg je van ons een gratis studiekeuze test (twv. € 75,-). Natuurlijk kijken we ook naar jouw vooropleiding. Dit doen we omdat je moet voldoen aan de toelastingseisen om bij GBS TEC een opleiding te kunnen starten. 

Hoe ziet mijn opleidingsprogramma eruit?

Hierin kijken wij naar jouw persoonlijke situatie. Heb je al een mbo opleiding in de technische richting voltooid? Dan is de kans groot dat jij een versneld traject kunt volgen. Tijdens het eerste deel van je opleiding zul je nog veel praktijk en theorie volgen bij GBS TEC. Hier werk je samen met klasgenoten en docenten aan praktische opdrachten die je ook in het werkveld zult tegen komen. Daarnaast krijg je 12 uur per week theorie, waardoor je geen huiswerk krijgt. Na een tijdje zul je steeds vaker aan de slag gaan in het werkveld, en (onder begeleiding) opdrachten voor echte klanten uitvoeren. 

Wat ga ik verdienen?

GBS International betaalt je volledige opleiding, studiekosten en je studiemateriaal. Naast de vergoeding van je studiekosten, krijg je een leer-arbeidsovereenkomst, waarin jouw salaris wordt bepaald op basis van je leeftijd. Je krijgt daarnaast 27 vrije dagen en 13 adv-dagen, reiskostenvergoeding en lunch-korting. Bekijk hier meer info over kosten en vergoedingen.

Bekijk de opleidingen

Volg jij binnenkort een opleiding bij GBS TEC? Bekijk de opleidingen!

2J7A8296_web.jpg
bottom of page