Het Education Center van GBS TEC

Waar techniek leeft!

Toen wij in 2020 begonnen aan het opzetten van de opleiding, begonnen we met een kaal pand. Er waren nog geen toiletten, nog geen bruikbare industriële vloer. Dat betekende werk aan de winkel! Voordeel is wel dat je het pand 100% kan inrichten voor de opleiding. Om onze toekomstige studenten op de hoogte te houden, schreven wij tijdens de transformatie van het pand een aantal nieuwsartikelen

Op dit moment hebben wij - met gepaste trots - een klein schoolgebouw voor ongeveer 24 studenten dat volledig in het teken staat van de twee mbo-richtingen die wij aanbieden. Met boven een meet- en theorielokaal, een klein kantoor voor de praktijkbegeleiders en een kleedruimte met kluisjes voor de werkkleding van de studenten. 

Zodra je het schoolgebouw binnenkomt, stap je midden in het werk. Met nieuwe draaibanken en freesbanken voor de verspaners. Voor de service engineers zijn er een aantal werkbanken waar de leerlingen naar hartenlust de kneepjes van de praktijk onder de knie kunnen krijgen. Een schoolgebouw dat met deze kleinschaligheid, intensieve begeleiding en focus op inhoud een uniek opleidingscentrum is in Nederland of zelfs Europa. 

GBS TEC met eigen ogen bekijken?

Ieder jaar proeven jongeren en ouders de techniek bij GBS TEC tijdens de open dagen en leren ze meer over de opleiding. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte over de volgende keer dat GBS TEC de deuren opent!