Pand1.jpg

Het Education Center van GBS TEC

Waar techniek leeft!

Toen wij in 2020 begonnen aan het opzetten van de opleiding, begonnen we met een kaal pand. Er waren nog geen toiletten, nog geen bruikbare industriële vloer. Daarom konden wij de school 100% inrichten voor de opleiding. 

Op dit moment hebben wij - met gepaste trots - een klein schoolgebouw voor ongeveer 24 studenten dat volledig in het teken staat van de twee mbo-richtingen die wij aanbieden. Met boven een meet- en theorielokaal, een klein kantoor voor de praktijkbegeleiders en een kleedruimte met kluisjes voor de werkkleding van de studenten. 

Vakinhoud voorop. Dat is altijd belangrijk geweest voor ons. En dat merk je. Zodra je het schoolgebouw binnenkomt, stap je midden in het werk! Om je heen zie je studenten aan de slag met lassen, slijpen en meten. Met nieuwe draaibanken en freesbanken voor de verspaners, en service engineers die het vak leren op echte tandwielkasten.

 

Een schoolgebouw dat met deze kleinschaligheid, intensieve begeleiding en focus op inhoud een uniek opleidingscentrum is in Nederland of zelfs Europa. 

Tec-pand.jpg

Bekijk GBS TEC met je eigen ogen

Ieder jaar proeven jongeren en ouders de techniek bij GBS TEC tijdens de open dagen en leren ze meer over de opleiding. Laat je gegevens achter en wij komen snel bij je terug.

Lintzagen-klein.jpg