top of page
GBS TEC - Fotograaf AR Radings Capture Life - DSC06477- WEB .jpg

Ons team

141 (1).jpg

Nikki Zwaans

Praktijkbegeleider Drive Technology

Nikki startte bij GBS International in 2010, toen het bedrijf nog bestond uit een kleine groep techneuten. Een kind van het bedrijf dus. De jarenlange ervaring die hij als service engineer heeft opgedaan, gebruikt hij nu om de studenten wegwijs te maken in alle facetten van het vak. Als Nikki niet bezig is met zijn gezin, onderneemt hij graag dingen met zijn voetbalteam. 

597.jpg

Rob Hoogeboom

Praktijkbegeleider Leerjaar 1

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring op het gebied van montage en 15 jaar als leidinggevende, weet Rob als geen ander hoe hij vakkennis kan overbrengen op de jonge generatie. Deze rock-fanaat heeft op meerdere plekken in de wereld gewoond, dus je kunt hem gerust een wereldburger noemen.

Alber_PasfotoKlein_edited.jpg

Alber van Ekeren

Directeur / Eigenaar

Zelf is hij er bescheiden over, maar Alber is degene waar het idee vandaan komt om de technische vakschool in Nederland weer op de kaart te zetten. Als er één zin is wat Alber omschrijft is het wel 'doe alles wat je doet met passie en geef de volle 100%'. Op de dagen dat hij niet bezig is met GBS, vindt hij het heerlijk om met een zeilboot de zee op te gaan. 

Pasfoto_Kees_klein_edited.jpg

Kees de Bruin

Praktijkbegeleider Design & Manufacturing

Hoewel Kees in zijn loopbaan genoeg ervaring heeft opgedaan als CNC draaier / frezer, werkt hij graag met een team. Daarom dat hij in het verleden ook chef werkplaats en bedrijfsleider is geweest. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de fiets om een middag door Brabant te crossen.

Quinten_Pasfoto_Klein_edited.jpg

Quinten Winkel

Leidinggevende GBS TEC

Van de opzet van het lesprogramma tot de keuze van de gereedschappen, Quinten trekt overal aan de touwtjes. Ook al heeft hij zijn loopbaan als professioneel wielrenner inmiddels achter zich gelaten, hij is nog regelmatig op zijn fiets te spotten. Wat Quinten het leukst vind aan zijn tijd bij GBS: "Je proeft hier gewoon de winnende instelling, en dat in combinatie met de leuke sfeer op de werkvloer is goud voor mij". 

Word jij ook onderdeel van de TEC familie?

Bekijk de opleidingen en zie wat het voor jou kan betekenen!

bottom of page