Ons team

Quinten Winkel

Leidinggevende GBS TEC

Van de opzet van het lesprogramma tot de verbouwing van het pand, Quinten trekt overal aan de touwtjes. Ook al heeft hij zijn loopbaan als professioneel wielrenner inmiddels achter zich gelaten, hij is nog regelmatig op zijn fiets te spotten. Wat Quinten het leukst vind aan zijn tijd bij GBS: "Je proeft hier gewoon de winnende instelling, en dat in combinatie met de leuke sfeer op de werkvloer is goud voor mij". 

Jeroen Bartelen

Communicatie

Van website en social media posts tot posters en banners, ze komen uit Jeroen zijn koker. Wat Jeroen het leukst vind aan zijn tijd bij GBS? "Je ziet dat iedereen de vrijheid krijgt om op zijn eigen manier zijn steentje bij te dragen, en pakt die ook met beide handen aan". Naast zijn tijd bij GBS staat Jeroen het liefst op een surfplank of surfboard. 

Alber van Ekeren

Directeur / Eigenaar

Zelf is hij er bescheiden over, maar Alber is degene waar het idee vandaan komt om de technische vakschool in Nederland weer op de kaart te zetten. Als er één zin is wat Alber omschrijft is het wel 'doe alles wat je doet met passie en geef de volle 100%'. Op de dagen dat hij niet bezig is met GBS, vind hij het heerlijk om met een zeilboot de zee op te gaan. 

Jij?

Docent Service Engineer

Ga jij jonge techneuten opleiden tot vakmensen van de toekomst? Wij zoeken een Docent Service Engineer die het vak met passie kan over brengen. Bekijk de vacature hier!