IMG_5427_edited.jpg

Ons team

Quinten_Pasfoto_Klein_edited.jpg

Quinten Winkel

Leidinggevende GBS TEC

Van de opzet van het lesprogramma tot de keuze van de gereedschappen, Quinten trekt overal aan de touwtjes. Ook al heeft hij zijn loopbaan als professioneel wielrenner inmiddels achter zich gelaten, hij is nog regelmatig op zijn fiets te spotten. Wat Quinten het leukst vind aan zijn tijd bij GBS: "Je proeft hier gewoon de winnende instelling, en dat in combinatie met de leuke sfeer op de werkvloer is goud voor mij". 

Pasfoto_Kees_klein_edited.jpg

Kees de Bruin

Praktijkbegeleider Allround Verspanen

Hoewel Kees in zijn loopbaan genoeg ervaring heeft opgedaan als CNC draaier / frezer, werkt hij graag samen met anderen. Daarom dat hij in het verleden ook chef werkplaats en bedrijfsleider is geweest. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de fiets om een middag door Brabant te crossen.

Alber_PasfotoKlein_edited.jpg

Alber van Ekeren

Directeur / Eigenaar

Zelf is hij er bescheiden over, maar Alber is degene waar het idee vandaan komt om de technische vakschool in Nederland weer op de kaart te zetten. Als er één zin is wat Alber omschrijft is het wel 'doe alles wat je doet met passie en geef de volle 100%'. Op de dagen dat hij niet bezig is met GBS, vind hij het heerlijk om met een zeilboot de zee op te gaan. 

Cor Verkaik

Praktijkbegeleider Service Engineer

Cor heeft jarenlange ervaring in de werkplaats én als projectleider. Daarom krijgt hij het altijd voor elkaar de vakinhoud duidelijk uit te leggen en - als het nodig is - voor te doen. Sta er niet van te kijken als je hem na het werk nog ziet helpen het sleutelen van de auto van een van de studenten! Als je het hebt over een vakman in hart en nieren...