top of page
Bovenaanzichtuitleg.jpg

Meelopen

Meelopen

Voordat jij een school en opleiding kiest, wil je natuurlijk graag zien waar je je nieuwe opleiding gaat volgen. Dus als jij van plan bent om in september te starten met mbo-opleiding en denkt aan een leuke opleiding in de techniek is een dag of dagdeel meelopen goed voor jouw oriëntatie. Je ervaart de sfeer op school, ontmoet de studenten en docenten en krijgt zo een beter totaalbeeld van de opleiding. Dat maakt het kiezen makkelijker! Hoe zo'n meeloopdag in zijn werk gaat? Dat kan een rondleiding door de fabriekshal zijn, of je kan met andere studenten een toffe opdracht maken. 

Lijkt het jou leuk om een dag of een dagdeel mee te lopen? Meld jezelf aan via het formulier onderaan deze pagina. Jij ontvangt dan van ons een uitnodiging. 

Afstemmen met school

Als je een datum en tijd hebt doorgekregen en dit valt binnen je schooltijd, dan regel je uiteraard op je eigen school dat je voor het meelopen toestemming krijgt. Bewaar de bevestiging van jouw meeloop-afspraak altijd goed, en laat deze bevestiging ondertekenen door de begeleider van GBS TEC. Je kunt dit aan je mentor of decaan laten zien.

Ja, ik wil een keer meelopen!

Op welke school zit je op dit moment?
Welke opleiding ben je in geïnteresseerd?
Geslacht
bottom of page