gesprekouders.jpg

Hulp bij studiekeuze

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Oriëntatiebezoek

Ben je technisch handig maar twijfel je nog in welke richting je een opleiding wilt gaan volgen? Dan is het oriëntatiebezoek voor jou. Kom langs, zie de opleiding en ontvang een rondleiding door de fabriek.

Kans op werk

Hoeveel kans op werk heb je na je opleiding? Wij hebben een overzicht gemaakt van de kans op werk en het gemiddelde startsalaris per opleiding.

Begeleiding tijdens je studie

Om succesvol te zijn in je opleiding, heb je naast een goede inzet ook goede begeleiding nodig. Wij zorgen er op verschillende manieren voor dat jij de juiste begeleiding krijgt.

Meelopen

De beste manier om jezelf te oriënteren is om een dagdeel mee te lopen. Scholieren die een halve dag meelopen hebben daarna een veel beter beeld over wat ze willen doen. Daarom biedt GBS TEC de kans om een dagdeel mee te lopen.

Opleidingsniveau's

Lees meer over de verschillende mbo niveau's waarop je een opleiding kan volgen bij GBS TEC.

Vraag maar raak

Wil jij alles weten over GBS TEC? Ga iedere woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 (online) in gesprek met ons en vraag ons het hemd van het lijf.

Zij-instromen

Ook wanneer je wat ouder bent en/of je jezelf wilt laten omscholen, zijn er mogelijkheden bij GBS TEC.

WhatsApp met GBS TEC

Je kunt nu ook WhatsAppen met GBS TEC! Stel jouw vraag makkelijk en snel.

Toelatingseisen

In het mbo kun je op verschillende niveaus een diploma behalen. Op welk niveau je kunt beginnen, hangt af van je vooropleiding.

Aanmelden voor je opleiding

Meld je hieraan voor je opleiding om in augustus te starten.