top of page

Nieuwe vloer voor GBS TEC en studenten maken kennis met elkaar

We zijn goed op dreef met het aanbrengen van nieuwe vloeren in de fabriekshallen van GBS International. In 2019 hebben wij de Laserclad hal voorzien van een nieuwe vloer en in een deel van het pand van Schiedam de zwarte houten blokken vervangen voor een betonnen lichte vloer met strakke gele lijnen en anti-slip coating. En de lijn die we in 2019 begonnen zijn, trekken we in 2020 door. Het verschil dat zo'n vloer kan maken op de sfeer in een hal, laat onderstaande video van de fabriekshal bij GBS Machining Services zien.

Zoals GBS International typeert, willen wij zoveel mogelijk zelf doen. Daar zijn we immers techneuten voor! Inmiddels hebben wij daarom een select clubje collega's die handig zijn geworden in het aanbrengen van nieuwe vloeren. Deze week kwamen zij langs bij GBS TEC om de vloeren van de hal aan te brengen. In een paar dagen werd de volledige hal geschuurd en werd er een primer aangebracht. Het geheel werd afgerond met een slijtvaste anti-sliplaag. Na twee dagen te hebben gedroogd, kan er volgende week onder andere een nieuwe roldeur geplaatst worden.


Wethouder bezoekt GBS TEC tijdens eerste kennismaking studenten

In alle drukte van de werkzaamheden waarmee wij bezig zijn om op 31 augustus de studenten te laten starten aan Nederlands' beste technische MBO-opleiding, vergeten wij soms dat de start van deze school bijzonder is. Bijzonder voor de regio omdat er in de buurt een nieuwe school start, en speciaal voor de technische industrie omdat het wellicht een nieuwe opmars betekent voor de bedrijfsvakschool in Nederland. Dat laatste hopen wij hiermee althans teweeg te brengen.


Bij onze samenwerkingspartner het Da Vinci College waren ze zo scherp om ook de Gemeente Hoeksche Waard op de hoogte te brengen, toen wij hen vertelden over de eerste gezamenlijke kennismaking voor de studenten van TEC. Daarom wordt vrijdagmiddag 10 juli naast een bijeenkomst voor de studenten, ook een officieel moment. GBS TEC en het Da Vinci College hijsen met een wethouder van de gemeente symbolisch de vlag. Deze vlag staat voor de samenwerking tussen GBS TEC en het Da Vinci College, en de start van deze opleiding in de Hoeksche Waard. Daarnaast zal het ook het eerste moment zijn dat zowel de betrokken collega's van GBS, de praktijkbegeleiders en het Da Vinci allemaal samen komen en de studenten leren kennen. Bij goed weer sluiten we de dag af met een corona-proof borrel bij de zomerbar van GBS.

Comments


bottom of page