top of page
Hybrid engine kalender.jpg
MBO Operator C

MBO Operator C

Past de opleiding Operator C bij jou?

Wil je als Operator C aan de slag? Dan is de kans groot dat je gaat werken bij een fabrikant in de productielijn aan de slag gaat en productieprocessen beheert. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de processen op niveau blijft. Dit doe je door de efficiëntie, hygiene en veiligheid te beheren; een taak die op den duur steeds meer overgenomen zal worden door robotisering. Daarvan is in de laatste jaren het begin al ingezet, en dat merk je nu al aan de gemiddelde salarissen voor Operator C, die lager liggen dan andere beroepen in de technische industrie.


Het is jouw taak om het overzicht te bewaren op het volledige proces, en bij te sturen waar nodig. Een stukje plannen en optimalisatie komt hoort dus ook bij je werkzaamheden.


Voor- en nadelen opleiding operator C

Voordelen

  • Je doet veel werk op de computer, je handen blijven schoon

  • Fabrieken draaien vaak dag- en nacht door. Daardoor heb je vaak de kans om in ploegen te werken

  • Je bent betrokken bij heel het productieproces


Nadelen

  • De salarissen liggen lager dan bij andere technische banen

  • Het is een baan die in de aankomende jaren meer wordt gerobotiseerd, waardoor je functie op den duur zal vervallen

  • Je bent verantwoordelijk over heel het productieproces. De veiligheid van je mensen en kwaliteit van de productie is in jouw handen, dus je kunt geen steken laten vallen.


MBO Technicus Engineering bij GBS Technical Education Center

Ga jij voor een carrière als Operator C, of verkies je toch een technische opleiding in de richting van CAD/CAM Programmeur of Technicus Engineering? Bij GBS TEC zijn we ervan overtuigd dat een technische opleiding je minimaal net zoveel, en waarschijnlijk meer kan bieden op gebied van uitdaging, afwisseling van werk en werkplek, en salaris. Wij hebben daarom samen gewerkt met onderwijsspecialisten om twee opleidingen te ontwikkelen om jou de kans te geven jezelf te ontwikkelen als de techneut van de toekomst. Bekijk de opleidingen Technicus Engineering - Drive Technology of Technicus Engineering - Design & Manufacturing.


Laat je verwonderen door de wereld van techniek

Bezoek één van onze open dagen en ervaar de technische wereld terwijl je al je vragen stelt aan onze studenten en docenten. Voor meer info, klik hier.

Opleidingen bij GBS TEC

Bij de grote kast.png

Technicus Engineering - Drive Technology

Leerweg

Niveau

Duur

Crebo

BBL+

4

4 jaar

25310

2J7A8101.jpg

Technicus Engineering - Design & Manufacturing

Leerweg

Niveau

Duur

Crebo

BBL+

4

4 jaar

25627

bottom of page