top of page
2J7A8101.jpg

Kom naar de open dagen!

In verband met het Corona virus gaan wij het anders doen, 100% safe

Wij organiseren de open avond omdat wij u nog in de gelegenheid willen stellen onze nieuwe opleving in overweging te geven. Maar het moet wel 100% safe, Daarom willen wij er geen open maar een GESLOTEN avond van maken. Wat dit inhoudt, leest u hieronder. 

 

Allereerst gelden binnen ons bedrijf de volgende regels:

  • u verklaart dat u en uw huisgenoten de afgelopen 14 dagen geen last hebben gehad van hoesten in combinatie met koorts

  • u verklaart dat u de afgelopen 14 dagen niet in Corona geïnfecteerde gebieden zoals Italië, Duitsland, Spanje, Franse wintersportgebieden etc bent geweest 

  • dat wij vanzelfsprekend elkaar geen handen geven

  • dat wij 2 meter afstand houden

  • dat wij u vragen uw handen te wassen bij binnenkomst

Deze voorzorgsmaatregelen zijn een onderdeel van onze bedrijfspolicy waarin wij trachten het virus buiten te houden maar ook niet zelf aan verspreiding bijdragen. 

Als er veel geïnteresseerden op deze avond zouden komen, is het nog steeds de vraag of we de 100% veiligheid kunne garanderen. 

Daarom gaan wij u als familie apart begeleiden. U krijgt 1 medewerker van ons als begeleider en die laat u op gepaste afstand van 2 meter alles zien en zal uw vragen beantwoorden op de onpersoonlijke gepaste afstand van de 2 meter. U komt als groepje, u blijft als groepje bijelkaar en u verlaat het bedrijf weer als groepje. 

Om dit een beetje soepel te laten verlopen, vragen wij u om ons alsjeblieft heel even een berichtje te sturen of even te bellen. Hiervoor kunt u Quinten Winkel bereiken op +31 6 81 58 49 63

DUS SVP IN VERBAND MET DE VEILIGHEID U EERST EVEN AANMELDEN ZODAT WIJ VOLDOENDE BEGELEIDERS KUNNEN HEBBEN KLAARSTAAN.

Wij rekenen op uw begrip en vertrouwen erop op deze wijze een veilige en ook leuke openavond te kunnen houden. 

Door succes herhaald

op 26 en 29 februari waren de open dagen van TEC. We ontvingen hierop fantastische reacties. Voor veel mensen ging een wereld open toen ze een grote open tandwielkast zagen, en een 5-assige freesmachine. 

Er waren scholieren die de techniek zagen en zo enthousiast waren dat ze zich direct inschreven. Andere scholieren realiseerden dat de techniek niets voor hen is. En dat is mooi, want daar zijn de open dagen voor. 

Door dit succes gaan we dit jaar voor de laatste keer de open avond herhalen. Ben jij er deze keer bij?

Wanneer

Woensdag 18 maart

18:00 - 20:30

Hermanus Boerhaavestraat 16

Oud-Beijerland

Contact

Heb je nog vragen over de open dagen? Neem contact op:

Quinten Winkel

+31 6 81 58 49 63

q.winkel@gbs-international.com​

bottom of page